lørdag, april 18, 2009Etter gårsdagens nydelige vær, hadde jeg håpet på en ny dag i sola. Men godværet varte ikke lenge i dag, og etter en sur nordavind, var det bare krype inn igjen.

Noe småtteri har jeg likevel fått gjort i hagen de siste dagene; raket bort løv, klipt vekk litt døde greiner og lokalisert diverse planter. Er ikke lett å huske hva som vokser hvor. :) De lilla kuleprimulaene(Primula denticulata) er på full fart opp av jorda, utrolig hvor fort det går når snøen først begynner å smelte. Tror stokkrosene (Althaea) prøver seg også, men det syns jeg er litt tidlig. Og løvetannen er jo selvfølgelig på plass alt, har fått dratt opp endel.Har heldigvis ikke funnet noensnegler enda, får håpe de holder seg unna hagen i år.

Området rundt dammen er fortsatt dekket med et godt lag snø, så det tar nok sin tid før det skjer noe der. Blir spennende å se hva som lever der av smått og stort. Så noen kjempefine lys (til å ha nedi vannet) på Plantasjen, det hadde vært kjempekult, men de var litt dyre, så det får stå på ønskelisten, sammen med vannfontena jeg drømmer om. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar