mandag, september 28, 2009

September snart over ...

Da var september snart over, det har gått så utrolig fort. Har faktisk ikke gjort en eneste ting i hagen, selv om været har vært helt nydelig, mistet helt lysten på hage etter alt det bråket med naboens griser.

Snøen har kommet i nord, og her sør er det er vel snart på tide å fjerne resten av hagemøblene og gjøre alt klart ute før vinteren. Er nok endel potter som må fjernes og tømmes. Trenger bare en dag med arbeidslyst og pågangsmot, det er ikke lett om dagen.......

3 kommentarer:

 1. Jeg skjønner deg godt mht grisene! Håper naboen din tar affære, så du slipper sånne ubehagelige opplevelser flere ganger! September er snart over for i år ja, syns det har rast i vei! Ikke at vi har hatt noe finevær her heller da! August var våt og kjølig, september likeså! Har hørt rykter om en fin oktober, men det vil vise seg ;o) Jeg er i alle fall glad for at jeg fikk ryddet ute i hagen på lørdag! Nå står platene som skal overvintres, i kjelleren, og sommerblomstene har havnet i komposten! Såsesongen begynner snart, og det gleder jeg meg til! Mange frø har allerede havnet i boksen i kjøleskapet! Ha en fin uke!

  SvarSlett
 2. Uff så trist når ting man brys seg blir ødelagt.
  Forstår godt at man helt mister mot og lyst.
  Men ikke gjør det,engang Hagegal , alltid en Hagegal.Vi må bare ha blomster rundt oss for å smile

  SvarSlett
 3. min beste trøst er at de fleste grisene sendes til slakting nå, hahaha.

  SvarSlett